HTML

AbandoneDream

Amiért ezt kezdtük, újra, mi ketten vagy hárman. Avagy az árvíz és ami utána jön.

Linkblog

Minibannerok

Álom #6

2008.09.18. 11:51 :: Freeeyes


Több képzett valóságos sík között táncol egy láng. Egy apróság, ami ébren tartja a kereső érzékeit úgy ,hogy az közben alszik. Így képzelte el az alvó állapotban történő álom közi lassított állapotot, amikor tudata mélyebb régiókban keres új utakat. Mindig így volt, már a kezdetekkor érzi ezt az aki rendeltetésszerű használatára, az álmok apró módosítására született.  Mert mi az álom, ha nem eszköz?

Sivár pusztaságon indul meg hirtelen az élet, a köz, az érzet az a metafora ,ami iránymutató volt most már egy és ugyanaz. A tér lassan kitárul és a szemek felfogják a tekintett világ csodáját, a kérdéssel teremtés erejét. Így lett vízióból egy többszörösen megfogható síkká. Egy ilyen helyen, csak a fantázia szabhatja meg a határt.
Fák bújnak elő, fűvel lesz pillanatok alatt beborítva a terület. Dombok között néhol patakok baktatnak ide, oda keresve a lejtősebb, könnyebb irányt. Így született meg.

Lassan körvonalazódik a test is. A fűben fekszik, mintha álmodna. Saját világát teremtette meg, és most egy már létező formulát felhasználva, létezőből merít. Felépíti a testét. Kopott ruházata jelenik meg, materializálódik mindene egyenként a véletlenszerűség sorrendjében...

-Találj meg...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abandonedream.blog.hu/api/trackback/id/tr80669489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása